середа, 21 вересня 2022 р.

Творчий підхід до організації дистанційного навчання


Форми і методи організації дистанційного навчання розглянуто 21 вересня 2022 року на онлайн-семінарі викладачів фізики закладів П(ПТ)О. Викладачі ознайомилися з особливостями синхронного та асинхронного онлайн-навчання. Акцентовано увагу викладачів на дотриманні нормативно-правових документів про освіту в умовах воєнного стану.

З творчими здобутками поділилися викладачі фізики закладів П(ПТ)О: 


Наталія ГАСІЛІНА,  ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти», створення відеофрагменту з теми «Основи практичної астрономії»;


Світлана ЛИТВЯК, ДПТНЗ «Зноб-Новгородський професійний аграрний ліцей», створення відеофрагменту з фізики «Пароутворення і конденсація»;


Валентина ЖИГУЛІНА, ДНЗ «Сумське міжрегіональне вище професійне училище», презентація збірника контрольних робіт з фізики  за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Підбито підсумки конкурсу на кращу розробку уроку з фізики серед педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2021/2022 навчальному році. Право захисту своїх робіт було надано переможцям конкурсу:


Олені РОЖКОВІЙ,  ДНЗ «Шосткинський центр професійно-технічної освіти»;


Людмилі КІБЕЦЬ,  ДПТНЗ «Глинський професійний аграрний ліцей». 


Дякуємо викладачам за виступи та участь у семінарі

Немає коментарів:

Дописати коментар