середа, 15 березня 2023 р.

На часі підвищення ефективності проведення уроків хімії та біології

Удосконалення методики освітньої діяльності як засіб підвищення ефективності проведення уроків розглянуто 15 березня  2023 року на онлайн-семінарі викладачів хімії та біології закладів П(ПТ)О. З основними аспектами підвищення ефективності проведення уроків  ознайомила слухачів Людмила МІРОНЕЦЬ, декан  природничо-географічного факультету Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, кандидат педагогічних наук, доцент.


Акцентовано увагу викладачів на формуванні екологічної компетентності здобувачів освіти в умовах дистанційного навчання.

Продовжено роботу викладачів хімії та біології  зі створення матеріалів для асинхронного навчання. Власними напрацюваннями поділилися:





Тетяна НІКОЛАЄНКО,  викладач хімії та біології  ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну»,  з питання «Створення інтерактивних аркушів»;

Ольга ЗУБОВА, викладач біології ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ»,  з питання «Мультимедійний супровід дистанційних уроків»;

Ірина ЖАДЬКО,  викладач хімії та біології  ДПТНЗ «Роменське вище професійне училище», презентація збірника вправ і завдань з теми «Спадковість і мінливість».


З метою підготовки до НМТ одного з вибіркових предметів викладачі використовують тестові технології, які надали викладачі біології Анастасія СОРОКА, ДНЗ «Охтирський центр  ПТО»  (м. Тростянець), та  Світлана ІЩЕНКО, ДПТНЗ «Глинський ПАЛ».

Немає коментарів:

Дописати коментар